Humorenii joacă pe teren propriu pentru a-și consolida locul în clasament

22 October 20210
2

Rugby Club Gura Humorului joacă, mâine, pe teren propriu, de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului, cu CSU Alba Iulia, în cadrul etapei a XV-a a Diviziei Naționale de Rugby. Este un meci important pentru humoreni, care au șansa de a-și consolida locul VI, pe care îl ocupă acum în clasament și de a pune avans față de urmăritoare.

Humorenii nu au avut un retur prea reușit până acum, dar au avut șansă, etapa trecută câștigând la masa verde meciul disputat la Arad, din cauza problemelor legate de vizele medicale ale gazdelor.

Echipa din Alba Iulia este ultima în clasament, dar tocmai ce a obținut prima victorie, etapa trecută, cu CSM Bucovina Suceava, după un meci în care sucevenii au condus la pauză.

RC Gura Humorului și CSU Alba Iulia au un sponsor comun, Tissot, iar la meciurile dintre cele două se pune în joc și un trofeu – Cupa Tissot.

RC Gura Humorului a încheiat recent un parteneriat cu firma Tarsin, care asigură transportul la meciurile în deplasare ale echipei.

Gabriela Popescu, președintele Rugby Club Gura Humorului, a transmis: „Trăim vremuri incerte din cauza contextului pandemic internaţional care a afectat toate sectoarele, cu atât mai mult mediul de business care devine din ce în ce mai reticent în a susține acţiuni de acest fel. Însă, acum mai mult ca oricând, rugby-ul românesc are nevoie de noi, pentru a putea inspira tinere generații. Ne dorim să facem echipă cu oameni competitivi, dornici să performeze şi să se autodepăşească constant, pentru că doar aşa putem inspira comunitatea. Şi în acest sens, suntem bucuroşi şi mândri să anunţăm că, începând cu această toamnă, îi avem alături pe cei de la Tarsin – în calitate de partener de mobilitate”.

Suporterii pot fi alături de echipă și de la distanță, cumpărând bilete virtuale, de 5 sau 20 de lei. Detalii pe pagina de facebook a clubului, Rugby club Gura Humorului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Allianz Tiriac

R.C.G.H.

https://rugbygh.com/wp-content/uploads/2022/10/SAL.png
https://rugbygh.com/wp-content/uploads/2022/10/SOL.png

Subscribe to our NEWSLETTER!

Be up to date with the latest news from our community!

    R.C.G.H.

    Subscribe to our NEWSLETTER!

    Be up to date with the latest news from our community!

      https://rugbygh.com/wp-content/uploads/2022/10/SOL.png
      https://rugbygh.com/wp-content/uploads/2022/10/SAL.png

      rugbygh.com, All right reserved

      rugbygh.com, All right reserved

      Romania